Speltips för fredagen: Lakers igen!

13 november, 2009

Sundsvall har varit hårt drabbade av sjukdom i truppen och har fem raka förluster i hockeyallsvenskan. På dessa fem matcher har man bara lyckats göra sju mål och i kväll ställs norrlänningarna mot ett formstarkt Växjö Lakers. Vi lirade ju Lakers senast i vinstmatchen mot Troja/Ljungby och idag tänker vi göra det igen. Visserligen är Växjö något starkare på hemmaplan, men har nu på allvar etablerat sig i tabelltoppen och slåss om serieledningen med stora drakar som Leksand och Redhawks. Man har visat styrka på slutet och är inne i bra flyt – då känns 1,90 som betsson erbjuder som ett bra spel.

Kolla även dagens speltips från experterna på sportbladet.

Alltså:
Sundsvall-Växjö Lakers, 2
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Odds: 1,90, insats: 30 kr @

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Eklund november 13, 2009 kl. 18:10

Tycker inte 1,90 duger mot ett snålt, hemmastarkt Sundsvall.

Toffe november 13, 2009 kl. 18:26

Vilket odds skulle du bedöma som spelvärt på Lakers?

Eklund november 13, 2009 kl. 19:16

Har inte rekat ordentligt, vilket du säkert har gjort, men tycker nog 2ggr krävs för att riktigt intressera. Kan finnas ett knappt spelvärde, om man INTE spelar med risk, men jag tycker de växlar för mycket i prestation, även om de i grunden så klart är mycket bättre än Sundsvall.

Sen behöver det inte spela nån roll att man har olika uppfattningar om enskilda matcher.

1-0 Växjö!

Eklund november 13, 2009 kl. 19:16

Oops – 1-1…

Toffe november 13, 2009 kl. 22:30

Lakers avgör i tredje. 2-4 och utdelning!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.