Speltips: Formstarkt Djurgården besegrar Assyriska

4 november, 2009

Djurgården har blivit vana vid att spela måstematcher den senaste tiden. I dag är det dags för ytterligare en och vi har svårt att tror att Assyriska ska kunna rå på ett faktiskt ganska formstarkt DIF. Om man tittar på den allsvenska avslutningen så har Djurgården i tur och ordning slagit Örgryte, Helsingborg och Kalmar – och  i kväll tror jag vi kan lägga till även Assyriska till den sviten.

Missa inte heller vår högoddsare på Champions League i kväll…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kolla även in de speltips som presenteras i sportbladet idag.

Alltså:

Assyriska föreningen-Djugårdens IF, 2

Odds: 2,50, insats: 30 kr @ bet365

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous november 4, 2009 kl. 10:47

När kommer tipset på barcelona…? De vinner ju 100% av sina matcher på en säsong!

Toffe november 4, 2009 kl. 11:24

@Anonym: Vi avstår Barcelona i kväll. Istället testar vi Olympiakos till fina 3,35.

Martin på BettingBloggen november 4, 2009 kl. 20:42

Smart att avstå Barcelona-spel idag, Toffe. Kändes inte alls säkert och såhär efter matchen är jag lite besviken över att jag inte lirade +0,5 på Rubin som jag från början tänkte.

Assyriska överraskar för övrigt precis som jag hoppades på. Spelade själv ettan och än så länge ser det ljust ut 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.