VIDEO: Tränaren stoppar anfallet!

9 november, 2009

Det här mina damer och herrar är ett klipp från damernas Champions League i handboll. Inte division 4 – utan Champions League. Tränaren hoppar ut från bänken och stoppar kontringen. Vad ska man säga..?

UPPDATERAT : Nu väntar en tre år lång avstängning

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Relaterat:

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous oktober 30, 2009 kl. 18:35

Hahaha!!1 Vilken stjärna!

Svara

Anonymous oktober 30, 2009 kl. 21:04

Det konstigaste är att motståndarlaget knappt reagerar. Kan bara tänka mig Fergusons raseri vid Man U mot Inter i en champions league match, Mourinho kliver in med ett krokben på Giggs som kommer springande efter kanten.

Svara

Benny bula oktober 30, 2009 kl. 23:46

hade resulterat i 3-0 om det var fotboll och em-vmkval.
WO till getz och kolla vilka han har inneboende i källaren….

Svara

Henrik oktober 31, 2009 kl. 00:59

Det är så sjukt det där, en riktig katastrof. Håller med när de säger att han borde stängas av på livstid.

Kul jämförelse med att sätta krokben på Giggs…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.