VIDEO: Maradona tar hjälp av "Guds hand"…

15 november, 2009

Vi tänkte bjuda er på en serie klassiska fotbollsögonblick framöver. Vi har spenderat timmar framför tuben och letat rätt på stor samling riktigt klassiska klipp som vi kommer att dela med oss av. Vi kastar oss direkt in i hetluften och bjuder redan i dag på det första…

För det det första ögonblicket ur fotbollshistorien kastar vi oss tjugo år tillbaka i tiden till fotbolls-VM i Mexico 1986 och kvartsfinalen mellan Argentina och England. Personen i centrum är förstås skandalerna man Diego Armando Maradona som med en välriktad boxning skickade England ur turneringen och sitt Argentina mot semifinal och slutligen VM-guld. I England väcker det här klippet fortfarande starka känslor.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I dag är den 49-årige Maradona på fötter igen efter många hårda år av drogmissbruk och kraftig övervikt. Förbundskapten för det argentiska landslaget är det senaste tillskottet på meritlistan…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous november 15, 2009 kl. 21:19

Vafaan! Det är ju offside!!

Anonymous november 15, 2009 kl. 21:23

nej! Titta på på vem som spelar fram! Men lägg även upp den där fantastiska dribblings turnen över halva planen som han gjorde och jämför den med messis som är nästan identisk! Och om jag inte är helt ute och cyklar så har även messi gjort ett mål med hjälp av "guds hand"? Eller var det robinho?

Anonymous november 15, 2009 kl. 21:24

Tog reda på det själv. Det var messi!

Toffe november 15, 2009 kl. 21:34

@anonym: Enligt "initierade källor" så är det ganska troligt att den där dribblingen från samma match kommer att dyka upp lite längre fram här i "ögonblick ur fotbollshistorien" 😉

Anonymous november 15, 2009 kl. 21:50

Låter bra! Men lägg upp messis åxå då! inte historia men ganska cool

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.