VIDEO: Se Zlatan avgöra el Clásico

29 november, 2009

Så var då ordningen återställd i la Liga. Zlatans avgörande mål i el Clásico gör att Barcelona är tillbaka i serieledning och Real Madrid for fortsätta jaga. Målet var vackert och det var Zlatan som gjorde det. Se Ibras mål och njut!

Tidningarna är fulla av Zlatan idag. Det råder Ibra-hysteri i hela fotbollseuropa!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Missa inte heller…

 I England tog Liverpool och Chelsea viktiga derbysegrar idag. Liverpool slog Everton med 2-0 och Chelsea besegrade Arsenal med hela 3-0.

På spelfronten har vi tagit det ganska lugnt den här helgen. Vi satte ju Manchester United i lördags och i natt hoppas vi att Mäkitalos NHL-tips ska ge oss en bra start på veckan. November börjar ju närma sig sitt slut och det är snart dags för månadssummering. Det bör bli på tisdag, om jag räknar rätt…

En snabb titt på morgondagens utbud skvallrar om att vi eventuellt avstår spel i morgon. Vi ska givetvis granska oddslistorna och se om vi kan skaka fram något, speltips – men hoppas inte för mycket. Utbudet ser väldigt svagt ut…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Adde november 30, 2009 kl. 21:06

Worth waiting for!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →