AIK bortaslår Warberg

6 december, 2009

Efter ett par veckors uppehåll så tänker vi göra ett nytt försök i vår innebandyhundring. Har ni glömt vad det här projektet går ut på så kan ni läsa mer om det här.

Idag tänker vi lira en match i Superligan, en riktig toppmatch dessutom. De senaste årens giganter Warberg och AIK drabbar samman på hallänningars hemmaplan och vi tror på bortaseger. AIK känns som det starkare laget och vi slår till på de 1,96 som Betfair erbjuder.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Warberg-AIK, 2
Odds: 1,96, insats: 15,70 kr @ Betfair

Innebandyhundringen så här långt:
Saldo: 80 kr, levande spel: 15,70 kr, träffprocent: 50 % (4 av 8)

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Henrik T december 6, 2009 kl. 18:59

Det tipset gick ju bra 🙂 Warberg förnedrade AIK.

Toffe december 6, 2009 kl. 23:04

Innebandy är som du kanske vet okänd mark för oss. Det är därför vi kör innebandyhundringen som ett separat experiment.

Men vi lär oss av våra misstag…

Fem förluster och fyra vinster är facit så här långt i vår "innebandysatsning".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.