Speltips: Leksand och Barcelona!

9 december, 2009

Gårdagen slutade väl då vårt överspel på matchen Wolfsburg-Manchester United satt, bland annat efter två sena mål av Michael Owen. Vi fokuserar dock framåt och har idag skrapat ihop två matcher som tillsammans utgör dagens speltips – en dubbel. Fler speltips hittar du i sportbladet.

Leksand föll senast i toppmötet mot Växjö Lakers och vi är tämligen säkra på att VIK Västerås kommer att få sota för det. Serieledande LIF tar det här och 1,75 som flera bolag erbjuder känns som ett klart godkänt spel. Dessutom har Leksand fem raka vinster mot just Västerås.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vidare tänker vi lira Barcelona som faktiskt, om allt vill sig riktigt illa, kan missa slutspelet i Champions League. Vi hoppas att Pep är så pass angelägen om att vinna gruppen så han ställer sitt bästa manskap på plan i kväll. För med Zlatan, Messi och de andra stjärnorna på plan så kommer Dynamo att få en riktigt jobbig afton hemma i Kiev.

Vi kommer även att hålla ögonen öppna efter intressanta livespel under kvällens CL-matcher.

Alltså:

VIK Västerås-Leksand, 2
Dynamo Kiev-Barcelona, 2

Odds: 2,94, insats: 30 kr @

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Mr C december 10, 2009 kl. 21:01

Grym blogg!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →