Speltips: Vi testar turkiskt

22 december, 2009

Dagens speltips hittar vi i den turkiska cupen där Besiktas bortamöter Manisaspor som ligger på trettonde plats i den turkiska högstadivisionen (Besiktas ligger femma). Att Besiktas kan göra bra i från sig på bortaplan visade man tydligt på Old Trafford i Champions League för några veckor sedan då man slog självaste Manchester United. Vi har av naturliga skäl inte stenkoll på den turkiska fotbollen och dålig insyn i hur pass hög status den inhemska cupen har, men vi väljer att testa Besiktas till relativt låg insats då vi finner oddset tilltalande.

Fler speltips hittar du i sportbladet. 

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:

Manisaspor-Besiktas, 2

Odds: 1,95, insats: 23 kr @ Expekt.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

brensly december 22, 2009 kl. 18:23

Lagen kryssade för en dryg vecka sedan i ligan och såvitt jag har hört så satsar inte de turkiska topplagen särskilt hårt på den inhemska cupen. Jag har själv spelat 1X till 1.85.

Toffe december 22, 2009 kl. 18:45

@brensly: Det ska bli intressant att se hur det går. De spelvärda matcherna växer ju inte på träd direkt så här i julhelgen. Normalt sett hade man nog inte lirat på en turkisk cupmatch, det tror jag inte…

Jag önskar dig lycka till, även om jag av förklarliga anledningar hoppas att du förlorar 😉

brensly december 22, 2009 kl. 20:25

Spelvärda matcher lyser verkligen med sin frånvaro i dessa tider, helt klart!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →