VIDEO: Se Henrys och Zlatans mål mot Xerez!

3 december, 2009

Har spenderat ett par timmar framför TVn och kollat på Zlatans Barcelona mot bottenlaget Xerez. Det var ärligt talat inte mycket till fotbollsunderhållning de första 90 minuterna. Inför matchen hade vi som ni vet lagt ett handikappspel på Barcelona (-1) och när Henry gjorde 1-0 precis i början av andra halvlek trodde jag att det var lugnt. I tur och ordning byttes stjärnorna in; Messi, Ibra och Iniesta – men matchen ville aldrig riktigt lyfta.

Men så plötsligt när klockan passerade 90 minuter så exploderade matchen. Klacksparkar och målchanser avlöste varandra och under de tre tilläggsminuterna producerades fler farliga lägen än under hela den övriga matchen. Messi sköt i stolpen, Iniesta missade i öppet läge, men när matchens tredje inhoppare – Zlatan Ibrahimiovic – fick chansen med så där 10 sekunder kvar av matchen gjorde han inget misstag. På en frispelning av påstådde ovännen Lionel Messi chippade Zlatan iskallt in 2-0 med matchen sista spark. Vi har bara en sak att säga:

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tack Zlatan!

Barcelona är nu fem poäng före Real Madrid, som dock har en match mindre spelad.

Och här kommer målen…

…och här är Zlatans.

Mer Zlatan

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonymous december 3, 2009 kl. 00:29

var är zlatans mål?

Svara

Toffe december 3, 2009 kl. 00:34

I det andra klippet. Det kommer efter en liten stund efter Messis stolpskott.

Svara

Adde december 3, 2009 kl. 01:14

Han är kung nu Zlatan. Leder han skytteligan? Eller är det David Villa?

Svara

Anonymous december 3, 2009 kl. 01:42

David Villa leder, Zlatan på andra plats.

Svara

Anonymous december 3, 2009 kl. 16:05

Det var riktigt snyggt!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.