Kvartsfinaldags: HV71 valde Timrå

18 mars, 2010

Grundserien är avslutad och i kväll drar slutspelet igång. Det är egentligen först nu som hockeysäsongen börjar på allvar. Seriesegrarna HV71 börjar borta mot Timrå och matchen visas i Kanal 9.

I sista omgången slog HV tillbaka LHC och tog seriesegern. Det gav smålänningarna förmånen att få välja kvartsfinalmotståndare först. Trots att statistiken mot Timrå inte är den bästa (bara en vinst under ordinarie matchtid på fyra försök) så blev det serieåttan som valet föll på. Vi var på plats och såg senaste mötet lagen emellan i Kinnarps arena för några veckor sedan och det var sannerligen ingen munter tillställning. Vi ska dock komma ihåg att slutspelsmatcher är något helt annat än serielunk. HV har inte imponerat under seriens slutfas och det krävs definitivt en uppryckning om Davidsson och company ska nå hela vägen i år. HV:s trupp har den rutin som krävs för att gå långt i ett slutspel och över sju matcher tror vi inte att Timrå kan rå på förra årets finalister. Däremot blir vi inte förvånade om Timrå vinner första matchen i den här kvartsfinalserien.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vårt tips: HV71 vinner med 4-2 i matcher. Det ger i dagsläget 4,40 hos unibet.

Foto: Spelkanalen.com © 2010

Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Vilka blir svenska mästare?
Odds från Unibet
HV 71 – 2,90
Linköpings HC – 4,00
Djurgårdens IF – 6,00
Färjestad – 7,50
Frölunda – 8,00
Skellefteå AIK – 12,00
Brynäs IF – 15,00
Timrå IK – 25,00

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.