Mäktialo tror på Canadiens

13 mars, 2010

Så var det dags för helgens NHL-tips med Thomas Mäkitalo. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt den transatlantiska ishockeyn.

Match: Montreal – Boston
Spel: Montreal inkl förlängning och straffar
Odds: 1.833
Bolag: Pinnacle
TV: Matchen sänds på ESPN America med start 01:00

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

En otroligt spännande match väntar i natt när Montreal Canadiens tar emot sin bittra rival från andra sidan gränsen, Boston Bruins. Montreal är grymt formstarka och har fyra raka segrar, laget har dessutom gjort hela 18 mål under dessa fyra matcher.

Boston har varit väldigt ojämna den senaste tiden och förlorat två av sina tre senaste, nu senast slog man dock Flyers. Boston har dessutom förlorat fyra av de fem senaste matcherna mot just Montreal. Båda lagen har tunga skador men frågan är om inte Marc Savards skada har störst effekt, Bostons offensiv var redan innan hans skada riktigt svag och när man tappade Savard tappade man sitt största offensiva vapen.

Dessutom har Montreal vunnit sex av sina åtta senaste hemmamatcher inför sin fantastiska hemmapublik i Bell Centre.

***
Vi tänker rygga det här spelet – som vanligt.

Alltså:

Enligt ovan, insats 24 kr

Missa inte heller vårt speltips på Arsenal.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Anonymous mars 15, 2010 kl. 13:55

Har ni någon statistik på Mäkitalos spel? Känns som att alla sitter?

Svara

Toffe mars 15, 2010 kl. 14:59

Det stämmer att han har mycket fin "hit ratio". Jag har inte siffrorna i huvudet, men vi ska försöka ordna fram lite detaljerad statistik och publicera.

Tack för din kommentar!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.