Striden tätnar i La Liga…

8 mars, 2010

I helgen tog Real Madrid över serieledningen från FC Barcelona efter en makalös vändning mot Sevilla. Efter en timmes spel låg man under med 2-0 och inte mycket talade för att det skulle bli några poäng alls för Real. Tre minuter senare hade Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos sett till att radera ut Sevillas ledning. På övertid slog sedan Van der Vaart in segermålet och den osannolika vändningen var ett faktum.

Barcelona nådde ”endast” 2-2 mot Almeria efter två mål av magiska Messi. Det starkaste minnet från matchen var annars Zlatans röda kort. Men var det verkligen utvisning? Barcelona överklagar nu det röda kortet, men sådana protester når sällan någon framgång. Avstängning väntar alltså med största sannolikhet för Ibra.


Följ la Liga gratis. Massor av livestreamade matcher på unibet.com


Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Är det rött kort? Bedöm själv.

Fler Zlatan-klipp:

Real leder nu ligan på bättre målskillnad än Barcelona. Båda lagen har 62 poäng – och den 11 april är det dags för El Clásico…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Adde mars 8, 2010 kl. 22:46

Det är garanterat inte utvisning. Men det är inte första gången Zlatan åker på sånna kort. Domarna gillar nog inte hans attityd och tar varje chans att sätta dit honom.

//Adde

Anonymous mars 9, 2010 kl. 08:31

Det är klart han ska ut. Bollen är inte i närheten och han välter en motståndare. Onödigt och orutinerat.

Det är så klart filmning oxå, men han bjuder på möjligheten. Vilken försvarare som helst slänger sig i det läget.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →