Striden tätnar i La Liga…

8 mars, 2010

I helgen tog Real Madrid över serieledningen från FC Barcelona efter en makalös vändning mot Sevilla. Efter en timmes spel låg man under med 2-0 och inte mycket talade för att det skulle bli några poäng alls för Real. Tre minuter senare hade Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos sett till att radera ut Sevillas ledning. På övertid slog sedan Van der Vaart in segermålet och den osannolika vändningen var ett faktum.

Barcelona nådde ”endast” 2-2 mot Almeria efter två mål av magiska Messi. Det starkaste minnet från matchen var annars Zlatans röda kort. Men var det verkligen utvisning? Barcelona överklagar nu det röda kortet, men sådana protester når sällan någon framgång. Avstängning väntar alltså med största sannolikhet för Ibra.


Följ la Liga gratis. Massor av livestreamade matcher på unibet.com


Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Är det rött kort? Bedöm själv.

Fler Zlatan-klipp:

Real leder nu ligan på bättre målskillnad än Barcelona. Båda lagen har 62 poäng – och den 11 april är det dags för El Clásico…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Adde mars 8, 2010 kl. 22:46

Det är garanterat inte utvisning. Men det är inte första gången Zlatan åker på sånna kort. Domarna gillar nog inte hans attityd och tar varje chans att sätta dit honom.

//Adde

Svara

Anonymous mars 9, 2010 kl. 08:31

Det är klart han ska ut. Bollen är inte i närheten och han välter en motståndare. Onödigt och orutinerat.

Det är så klart filmning oxå, men han bjuder på möjligheten. Vilken försvarare som helst slänger sig i det läget.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.