Bästa oddsen på kvällens hockeyfinal

19 april, 2010

Lyckas Stefan Liv hjälpa HV till 2-1-ledning ikväll? FOTO: Spelkanalen.com

I kväll är det dags för den tredje hockeyfinalen mellan Djurgården och HV 71. Matchen spelas i Globen och sedan väntar två raka hemmamatcher för HV. Vi har rekat bland spelbolagen för att ge er de bästa oddsen inför kvällens drabbning. Hos spelbolagen är DIF favoriter – hur spelar du?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tror du på hemmaseger? Ja, då bör du vända dig till bet24 som för närvarande erbjuder marknadens bästa odds på ettan. Djurgårdssegern står i 2,25 gånger insatsen.

Senaste matchen avgjordes i Sudden Death och om du tror på förlängning även i kväll så hittar du det bästa kryssoddset hos Betfair, som i skrivande stund ger dig 4,42.

Det högsta oddset vi har hittat på tvåan är 2,75 som går att hitta hos flera bolag, bland annat bet365 och Expekt.

Kommentar
Tredje matchen i finalserien är en nyckelmatch inför den fortsatta kampen om SM-guldet. Vinner HV71 i kväll så talar mycket för att guldet hamnar i Småland. Vi förutsätter nämligen att HV kommer att vinna minst en av sina två hemmamatcher som följer efter kvällens match. Det innebär att de då har två chanser på sig att avgöra finalserien. Om det blir hemmaseger i kväll så är risken/chansen överhängande att allt kommer att avgöras i en sjunde och avgörande finalmatch i Kinnarps Arena den 26 april.

Bästa spelet?
Det är inte alls osannolikt att kvällens match kommer att gå till förlängning. Därför tycker vi att kryssliret är det mest intressanta och spelvärda alternativet. Vi lirar av principskäl inte när våra favoritlag är inblandade, så något spel från vår sida blir det inte.

Matchen börjar kl. 19.30 och visas på Kanal5, samt livestreamas på Kanal5play.

Återstående matcher i finalserien
Final 4: Onsdag 21 april, Kinnarps Arena, 19.30 
Final 5: Torsdag 22 april, Kinnarps Arena, 19.30
Eventuell final 6: Lördag 24 april, Hovet, 16.00
Eventuell final 7: Måndag 26 april, Kinnarps Arena, 19.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment… read it below or add one }

Toffe april 19, 2010 kl. 21:04

Visst blev det förlängning. Grattis till er som ryggade vår kryssrekommendation!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.