Djurgården-HV71: Oddsen inför första hockeyfinalen

15 april, 2010

I kväll börjar SM-finalserien i hockey och det är, fullt logiskt, seriesegraren HV71 som möter serietvåan Djurgården. Matchen spelas på Hovet och nedsläpp blir det kl. 19.30. Vi har surfat runt bland spelbolagen för att kolla hur oddsen ser ut och vi har hittat följande…

Samtliga spelbolag har DIF som favoriter i den första matchen och bäst odds på ettan har Betfair som i skrivande stund erbjuder 2,21 för Djurgårdsseger.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Om du tror att den första finalmatchen går till Sudden Death så bör du även då vända dig till Betfair som betalar 4,14 gånger insatsen för krysspelet.

HV71 har imponerat så här långt i slutspelet och resan till final har varit relativt enkel. Tror du att det blir seger för smålänningarna i den första finalmatchen så är bet365 ditt bästa val i kväll. Bolaget erbjuder just nu 2,75 för tvåan, vilket är marknadshögst.

Missa inte heller vårt speltips inför kvällen.

Spelprogram för hela finalserien
Final 1: Torsdag 15 april, Hovet, 19.30, TV: Kanal 9, kl. 19.00
Final 2: Lördag 17 april, Kinnarps Arena, 16.00
Final 3: Måndag 19 april, Globen, 19.30
Final 4: Onsdag 21 april, Kinnarps Arena, 19.30
Final 5: Torsdag 22 april, Kinnarps Arena, 19.30
Eventuell final 6: Lördag 24 april, Hovet, 16.00
Eventuell final 7: Måndag 26 april, Kinnarps Arena, 19.30


Se semifinalerna i Champions League helt gratis hos bet24!


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.