Rubbar Racing Real? Knappast….

4 april, 2010

Barcelona och Real Madrid ångar på i kampen om ligatiteln och båda tycks för tillfället vara ostoppbara. I går vann Barca med klara 4-1 och i kväll är det dags för Real att göra samma sak. Just nu betraktar vi handikappspel med ”dubbla degen” eller bättre som bjudodds och därför tvekar vi inte att lira på Higuain, Ronaldo och de andra i kvällens bortamöte med Racing Santander.

Här kommer lite statistik som stödjer vårt resonemang.

  • Real har gjort tre mål eller mer i tio raka matcher!
  • Racing har vunnit två av 14 hemmamatcher
  • Real gör i snitt 2,2 mål per bortamatch (2,8 totalt)
  • Racing gör i snitt 0,7 mål per hemmamatch (1,0 totalt)
  • Real har en målskillnad på +55
  • Racing har en målskillnad på -12
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Behöver ni mer? Nä, vi trodde väl inte det…

Missa inte heller vår skrällvarning från kvällens omgång i la Liga.

Alltså:

Racing Santander-Real Madrid(-1), 2

Odds: 2,0, insats: 32 kr @ 888sport.com


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe april 4, 2010 kl. 13:57

Kan meddela att oddset på ovanstående vad nu är nere på 1,91. Samtliga bolag sänker. Bet365 som nästan alltid är bäst på handikappodds har sänkt från 1,91 till 1,83.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.