Speltips: Vi fortsätter att hitta attraktiva odds i Frankrike

23 april, 2010

Ni som följer oss dagligen vet att vi den senaste tiden har hittat en hel del fina odds i franska Ligue 2. Fredagen är inget undantag och vi vänder åter blicken mot Frankrike, och det är en gammal bekanting som åter igen får vårt förtroende. 

Spelbolagen kan inte riktigt bestämma sig för vilket lag som egentligen är favorit i matchen mellan Istres och Brest i den franska andraligan. Vi vet dock vilket lag som är vår favorit och vi kommer lira därefter.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Brest är faktiskt seriens bästa bortalag och ligger för närvarande tvåa i den sammanlagda tabellen. I senaste matchen blev det en klar 4-0-seger mot bottenlaget Bastia och lagets bästa målskytt Roux som gjort 14 mål den här säsongen svarade för två av målen. Brest har en stark defensiv och har släppt in klart minst mål på bortaplan och håller nollan i princip i varannan match. Vi tror därför att det räcker med ett mål framåt för tre poäng. Om vi har räknat rätt kan Brest dessutom säkra uppflyttningen om det blir tre poäng mot Istres.

Istres ligger på 19:e och näst sista plats i ligan och förlorade i förra omgången måstematchen mot bottenkollegan Vannes på bortaplan. Brest är i praktiken redan klara för uppflyttning medan Istres krigar i botten för att hålla sig kvar. Man brukar ju säga att motivation slår klass och som vi ser det är det det enda som talar för hemmaseger i kväll. Till det här oddset är vi dock beredda att ta den risken.

Alltså:
Istres-Brest, 2
Odds: 2,93, insats: 28 kr @
Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.