Mäkitalo: Bra odds på överspelet!

1 maj, 2010

Idag levererar Thomas Mäktialo, precis som varje helg här på spelkanalen, sitt speltips från NHL. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.0
Bolag: Unibet
TV: ESPN America, start 02:00

Både Chicago och Vancouver gick båda genom målrika matchserier för att ta sig till andra rundan av slutspelet. De fyra avslutande matcherna mellan Vancouver och Los Angeles blev det hela 33 mål och Vancouvers offensiv fungerar verkligen just nu, man gjorde 20 mål på de fyra matcherna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Även Chicago fick igång sin offensiv i slutet av matchserien mot Nashville då man gjorde 13 mål på de tre avslutande matcherna. Senast lagen möttes vann Chicago med 6-3 och även om det finns en risk att det blir låst då det här är första matchen är två gånger pengarna för bra för att stå över. Personligen värderar jag överspelet till ungefär 1,85 så det är bara tacka och ta emot det höga oddset från Unibet.

Glöm heller inte att Mikael Samuelsson toppar skytteligan under slutspelet samtidigt som Daniel och Henrik Sedin noterats för åtta respektive tio poäng på sex matcher. Även i Chicago har stjärnorna har visat fin form under slutspelet, Jonathan Toews, Patrick Kane, Patrick Sharp och Marian Hossa har alla notretas för mer än en poäng i snitt per match.

Vi ryggar…

Alltså:

Enligt ovan, insats 25 kr


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →