Speltips: Europas sämsta bortalag får stryk igen…

14 maj, 2010

Dagens speltips hittar vi i ligue 2, den franska andraligan som ikväll spelar sin sista omgång för säsongen – och det är mycket som står på spel för de båda inblandade lagen…

Strasbourg hade varit ett stabilt mittenlag om serien endast bestod av hemmamatcher. Nu är man i allra högsta grad inblandad i bottenstriden – laget är nämligen ett av Europas allra sämsta bortalag. I kväll spelas den sista omgången och man har fortfarande, på 18 försök, inte lyckats med bedriften att vinna på bortaplan. Det här sitter bevisligen i huvudet på Strasbourgspelarna – de kan helt enkelt inne vinna utanför sin egen hemmaarena. Säsongens sista bortamatch är dessutom en riktig ödesmatch. Blir det förlust mot bottenkollegan Chateauroux så innebär det degradering.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Chateauroux är, sett till hela säsongen, ligans sämsta hemmalag. Den senaste tiden har de dock visat styrka och har i skrivande stund tre raka hemmamatcher utan förlust och målskillnaden 8-3. Chateauroux måste vinna i kväll, vid förlust eller oavgjot så slutar man under nedflyttningsstrecket. Vinner man så går man förbi Strasbourg och klarar sig kvar i ligan med minsta möjliga marginal. Detta är en garanti för att man kommer satsa allt framåt om resultatet är oavgjort mot slutet av matchen.

Vi tror inte att Strasbourg lyckas vända sin makalöst dåliga bortatrend. Chateauroux kommer fixa nytt kontrakt i kväll och vi nappar på de 2,40 som expekt erbjuder för ettan.

Alltså:

Chateauroux-Strasbourg, 1

Odds: 2,40, insats: 28 kr @ expekt

Bli kund hos Expekt och få 250 kronor i gratisspel!


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.