Speltips: Mäktialo förutspår målrik match

8 maj, 2010

Så är det då äntligen dags för Thomas Mäktialo att leverera helgens NHL-tips. Precis som varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips från den transatlantiska ishockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga 

 Match: San Jose Sharks – Detroit Red Wings
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: Sbobet
TV: 04:00 ESPN America

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Detroit har precis som sist kniven mot strupen och då brukar det bli målrikt. Man har två gånger tidigare under slutspelet haft kniven mot strupen och de matcherna har man vunnit med 6-1 respektive 7-1.

Samtliga fyra matcher som spelats mellan Detroit och Sharks under den här matchserien har gått över linan och jag tror att även nattens match går över 5.5 mål.

Båda lagen spelar riktigt bra offensiv hockey just nu och har flera olika spelare som kan producera framåt. Inte minst kommer Joe Pavelski som toppar slutspelets skytteliga och Johan Franzén som gjorde fyra mål sist att finnas på isen.

Många bolag erbjuder bara runt 1,7-1,75 på överspelet men SBOBET bjuder oss på hela 1,86 vilket självklart är ett givet spel.

Alltså:

San José-Detroit, över 5,5 mål
Odds: enligt ovan, insats 24 kr


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.