Speltips: Mycket mål mellan Canadiens och Flyers

22 maj, 2010

Som vanligt när det är helg så gästas vi av vår NHL-expert som ger oss veckans bästa speltips från den transatlantiska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han varje dag kommenterar aktuella händelser i världens bästa hockeyliga. Det blir också ett och annat speltips.

Match: Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers
Spel: Över 5 mål (pengarna tillbaka om det blir fem mål)
Odds: 1,84
Bolag: Pinnacle
TV: Viasat Hockey och ESPN America, 21.00

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

När hela Europa vänder blickarna mot Madrid för finalen i Champions League är det dags för den fjärde matchen i serien mellan Montreal och Philadelphia.

Två av de tre första matcherna mellan lagen har gått över linan men trots det har flera bolag dragit ner sin lina till fem mål. Philadelphia Flyers spelade otroligt uselt försvarsspel nu senast och kommer säkert rycka upp sig men jag tror inte det räcker, vi kommer få se minst fem mål.

Sex av de åtta senaste mötena mellan lagen i Bell Center har till exempel gått över linan och båda lagens målvakter Michael Leighton och Jaroslav Halak har visat sig mänskliga i de tre första matcherna samtidigt som till exempel Michael Cammalleri återigen fått igång sitt målskytte.

Jag skulle inte ens under pistolhot spela på vem som vinner den här matchen men jag ser ett väldigt bra värde i överspelet, framförallt när de satt linan på fem mål.

***
Vi ryggar som vanligt Mäkitalos speltips i spelfonden.

Alltså:
Enligt ovan, insats: 25 kr @ pinnacle

Bli kund hos Pinnacle, upp till 60 procent högre odds är övriga bolag.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.