Brasilien-Chile: Odds och speltips

28 juni, 2010

Brasilien står för kvalitet i alla lagdelar och truppen är riktigt imponerande med idel stora namn. Fabiano och Elano har svarat för två fullträffar vardera och brassarnas femte mål var en riktig delikatess av försvararen Maicon. Det är givetvis otänkbart för Brasilien att försvinna ur turneringen så här pass tidigt och vi tror också att sambalirarna går segrande ur den här striden.

Chile knep andraplatsen i grupp H på samma poäng som gruppsegraren Spanien. Det vi har sett av Chile har varit mycket positivt och det är inte omöjligt att de kan bjuda på tufft motstånd. I vanlig ordning är det viktigt att inte låta lag som Brasilien få ett tidigt mål. Men kan Chile hålla tätt bakåt i åtminstone en halvlek så kan det bli en mycket intressant fight.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

BRASILIEN-CHILE
Bäst odds just nu
1: 1,60 @ pinnacle
X: 4,00 @ bet365 (1000 kronor i bonus till nya kunder)
2: 7,30 @ nordicbet (1000 kronor i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Oddsen lockar lite till att testa en skräll, exempelvis dubbelchansen X2 som ger 2,54 hos Nordicbet. Vi har dock svårt att rekommendera ett spel mot Brasilien och vårt speltips i den här matchen blir ändå ettan.

Dagens spelprogram och TV-tider
Holland-Slovakien, TV4, kl. 16.00
Brasilien-Chile, SVT1, kl. 20.30

Hela spelprogrammet för åttondelsfinalerna hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →