Brasilien-Nordkorea: Oddskoll inför tisdagens kvällsmatch

15 juni, 2010

Brasilien ställer alltid upp med ett klasslag och årets upplaga är inget undantag. Trots att flera stjärnor, exempelvis Ronaldinho och Pato, lämnades utanför truppen så är det en stjärnspäckat gäng som förbundskapten Dunga mönstrar. Vad sägs till exempel om namn som Kaka, Daniel Alves, Maicon (bilden) och Robinho?


1200 kronor i bonus till alla nya kunder hos Unibet!


maicon.pngDet är naturligtvis ordentlig klasskillnad på Brasilien och Nordkorea vilket alla spelbolag är överens om. Den raka ettan ser vi inte som något alternativ, men den går att hitta till omkring 1,10 hos flera bolag. Tror du på storseger för brassarna så kan du alltid testa ett handikapplir. En etta med två måls handikapp för Nordkorea ger i dagsläget 2,10 hos bet356. Om den nordkoreanska försvarsmuren rämnar tidigt i matchen kan siffrorna mycket väl rinna iväg.

Tvåan, men även krysset ger av förklarliga skäl mycket hög utdelning. Ett oavgjort resultat ger 10 gånger insatsen hos Nordicbet och Unibet, medan tvåan ger hela 34 gånger pengarna hos Expekt.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Dagens spelprogram i VM
Nya Zeeland-Slovakien, SVT1, kl. 13.30
Elfenbenskusten-Portugal, TV4, kl. 16.00
Brasilien-Nordkorea SVT2, kl. 20.30

Läs också:


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.