Danmark-Japan och Kamerun-Holland: Speltips och oddsjämförelse

24 juni, 2010

Bendtner_naked.jpg
I dag har våra södra grannar och övermän i kvalet chansen att ta sig till slutspel. Danmark har allt i egna händer men måste vinna mot Japan för att ha möjlighet att sluta på rätt sida strecket. Holland är redan klara för slutspel och kan som sämst sluta två i gruppen.

Tabell, grupp E

1 Holland 2 2 0 0 3-0 6
2 Japan   2 1 0 1 1-1 3

3 Danmark 2 1 0 1 2-3 3
4 Kamerun 2 0 0 2 1-3 0
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

DANMARK-JAPAN
Bäst odds just nu
1: 2,25 @ unibet (1200 kr i startbonus för nya kunder)
X: 3,44 @ pinnacle
2: 3,60 @ bet24 (500 kr i startbonus för nya kunder)

Vårt speltips: Vi tror att Danmark tar det här. De är stärkta av sin vändning senast mot Kamerun och till 2,25 blir ettan vårt speltips i den här matchen.


Bästa bonusen hos Unibet: 1200 kronor till nya kunder!


KAMERUN-HOLLAND
Bäst odds just nu
1: 5,02 @ pinnacle
X: 3,70 @ unibet (1200 kr i startbonus för nya kunder)
2: 1,84 @ pinnacle

Vårt speltips: Holland kan mycket väl vinna gruppen även om de förlorar i kväll. Lag som inte måste vinna är alltid luriga att spela på. Kamerun är å andra sidan helt avsågade och frågan är hur det står till med motivationen. Avvakta laguppställningarna och lira tvåan om inte allt för många stjärnor får vila.

Dagens spelprogram och TV-tider
Slovakien-Italien, TV4, kl. 16.00
Paraguay -Nya Zeeland, TV4 Sport, kl. 16.00
Danmark-Japan, SVT1, kl. 20.30
Kamerun-Holland, SVT24, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.