Holland-Japan: Hitta bästa oddsen!

19 juni, 2010

Holland som i sin premiärmatch slog Danmark med 2-0 ska i dag ta sig an Japan som besegrade ett mycket blekt Kamerun i första omgången. Mycket lutar åt Arjen Robben, precis som mot danskarna, inte finns med i startelvan. Enligt uppgift tränar han nu för fullt och det är inte osannolikt att han byts in för att testa om hans skada håller för matchtempo.


Annons: Få 1200 kronor i VM-bonus. Marknadens bästa bonus just nu!
www.unibet.com/vmbonus


Oddskoll Holland-Japan
Om du tror att Holland tar sin andra raka seger och spelar till sig en slutspelsplats redan i dag, ja då bör du vända dig till bet365 som är marknadshögst med sina 1,44 på ettan. Vill du lira krysset så är Expekt ditt bästa val som i skrivande stund erbjuder 4,35 för det spelet. Om du har på känn att skrällarna kommer att fortsätta och är sugen på att testa tvåan ska du lägga ditt spel hos Unibet som ger dig 9 gånger insatsen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Dagens VM-program
Holland-Japan, SVT2, kl. 13.30
Ghana-Australien, TV4, kl. 16.00
Kamerun-Danmark, SVT2, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.