Oddskoll: Nadal är storfavorit mot Melzer

4 juni, 2010

Rafael Nadal är troligen världens bästa grusspelare genom tiderna och storfavorit att vinna hela turneringen. Det märks givetvis tydligt på oddsen i dagens semifinal mot Jürgen Melzer. Vi har letat noga och det högsta oddset vi har hittat på Nadal är 1,05 (hos Titanbet) och det är givetvis ointressant som spel betraktat. Inte ens en 3-0-seger för spanjoren ger någon vidare utdelning. Exempelvis ger bet365 1,25 för det spelet.

Som vi ser det är den enda spelmöjligheten på den här matchen att chansa på en skräll eller att pricka in resultatet. Seger för Nadal med 3-1 ger till exempel 4,33 hos bet365 vilket ändå får anses vara ett hyggligt lir.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Att spela på vinst för Nadal med 3-0, vilket måste betraktas som det mest sannolika resultatet, är tämligen meningslöst vid de oddsnivåer som spelbolagen erbjuder. Om du lirar 4000 kronor på spansk seger i raka set så kan du förvisso vinna 1000 kronor. Men det är inte alls osannolikt att Melzer tar ett set och Nadal har faktiskt ett antal gånger under sin karriär fått bryta matcher på grund av skada.

Tror du på Melzer går det dock att hitta riktigt fina odds. Seger för österrikaren ger som bäst över 19 gånger insatsen, hos Betfair. Lyckas du dessutom pricka in resultatet så får du förstås än bättre betalt:

Seger för Melzer med 3-0 ger 51 gånger insatsen hos bet365
Seger för Melzer med 3-1 ger 41 gånger insatsen hos bet365
Seger för Melzer med 3-2 ger 29 gånger insatsen hos bet365

Missa inte heller vår oddsgenomgång av matchen Söderling-Berdych som vi publicerade i morse.


Blir kund hos Unibet och få 500 kronor i bonus!


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.