Slovakien-Paraguay och Italien-Nya Zeeland i grupp F

20 juni, 2010

Vi ser fram emot en riktigt härlig fotbollsdag från Sydafrika med flera av toppnationerna i elden. Dagens två första matcher hämtar vi från grupp F som är helt jämn efter den första omgången. Båda matcherna i premiäromgången slutade nämligen 1-1. Favorit till gruppsegern är givetvis regerande mästarna Italien, men för att motsvara förväntningarna måste de höja sig ett rejält snäpp. Nya Zeeland känns som en lämplig uppgift för italienarna och det måste bli seger – annars kan det faktiskt bli så att världsmästarna får lämna turneringen i ett mycket tidigt skede.


Annons: 1200 kronor i VM-bonus hos Unibet


Oddskoll: Slovakien-Paraguay
Först ut är Slovakien och Paraguay och det är sydamerikanerna som är oddsfavoriter. Seger för Slovakien betalar hela 3,85 om du vänder dig till Nordicbet. Bästa kryssoddset hittar du hos Unibet som i dagsläget ger 3,25 för ett oavgjort resultat. Tror du att Paraguay pallar för favorittrycket och tar tre viktiga poäng i striden om slutspelsplatserna så bör du lägga ditt spel hos Pinnacle som ger dig 2,18 gånger insatsen för tvåan.

Oddskoll: Italien-Nya Zeeland
Världsmästarna Italien är så klart skyhöga favoriter mot Nya Zeeland och bör också klara av den här uppgiften. Vill du lira ettan så går den att hitta till 1,25 hos Pinnacle. Tror du att Italien tar hem segern med mer än ett måls marginal? Ja, då hoppar oddset upp till 1,72 hos bet365. Tror du att krysstrenden i grupp F håller i sig så bör du satsa dina slantar hos Expekt som ger dig 6,50 för oavgjort. Även på tvåan så ligger Expekt högst och ger dig i skrivande stund 18 gånger insatsen tillbaka.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vi är tillbaka lite senare med förutsättningarna inför kvällens höjdpunkt, Brasilien-Elfenbenskusten.

Dagens VM-matcher
Slovakien-Paraguay, TV4, kl. 13.30
Italien -Nya Zeeland SVT1, kl. 16.00
Brasilien-Elfenbenskusten TV4, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.