Söderling-Berdych: Här hittar du de bästa oddsen

4 juni, 2010

Vi har nått fram till semifinalerna i Franska öppna mästerskapen och på dagens spelschema står matcherna Söderling-Berdych och Nadal-Meltzer. Först ska vi titta närmare på dagens givna höjdpunkt för oss svenskar och lite senare återkommer vi med en motsvarande genomgång av Nadalmatchen.

Robin Söderling har klarat av det till synes största hotet på sin väg mot final genom segern mot Roger Federer. Vi ska dock vara helt klara över att dagens motståndare, tjecken Tomas Berdych inte är någon dussinlirare, och han kommer definitivt inte att ge sig utan kamp. Berdych har imponerat så här långt har ännu inte förlorat något set i årets franska öppna. Den främsta skalpen på vägen till semifinal är skotten Andy Murray som han slog med klara 6-4, 7-5, 6-3.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I vanlig ordning har vi pejlat läget hos spelbolagen och här kommer de bästa oddsen vi har hittat vid vår rundvandring.

Tror du att Robin Söderling fortsätter sitt segertåg och vinner mot Berdych så bör du vända dig till Pinnacle som i skrivande stund ger dig 1,51 för svensk seger. Känner du dig säker på hur matchen slutar kan du även lira ett resultatspel:

3-0 till Söderling ger 3,45 hos Unibet
3-1 till Söderling ger 3,60 hos Unibet
3-2 till Söderling ger 6,70 hos Unibet

Om du tror på tjeckisk seger så är Betfair ditt bästa val. Spelet på Berdych ger just nu 2,81 gånger insatsen. Även här kan du givetvis lira på resultatet.

3-0 till Berdych ger 7,50 hos bet365
3-1 till Berdych ger 4,00 hos bet365
3-2 till Berdych ger 7,00 hos bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.