Spanien-Chile och Schweiz-Honduras: Oddsgenomgång och speltips

25 juni, 2010

Fabregas_shoot.jpgNu är det dags att skicka de två sista lagen till åttondelsfinal. Chile-Spanien kan bli en riktigt sevärd historia som spanjorerna bör vinna. Annars är risken stor att Schweiz passerar i tabellen och ytterligare ett storlag får respass ur turneringen.

1 Chile    2 2 0 0 2-0 6
2 Spanien  2 1 0 1 2-1 3

3 Schweiz  2 1 0 1 1-1 3
4 Honduras 2 0 0 2 0-3 0

CHILE-SPANIEN
Bäst odds just nu
1: 8,08 @ pinnacle
X: 4,47 @ pinnacle
2: 1,50 @ bet365 (1000 kr i startbonus för nya kunder)

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vårt speltips: Chile är obesegrade, med det är egentligen först nu som de stöter på riktigt vasst motstånd. Spanien vinner förmodligen det här, men bästa spelet är nog att testa något av de andra tecknen.


PinnacleSports – riktigt höga odds!


SCHWEIZ-HONDURAS
Bäst odds just nu
1: 1,53 @ expekt (250 kr i riskfria spel för nya kunder)
X: 4,38 @ pinnacle
2: 7,71 @ pinnacle

Vårt speltips: Svårtippat. Schweiz känns som det starkaste laget precis som oddsen indikerar. Gör Spanien ett par mål mot Chile så är allt kört för Schweiz och det lär påverka matchbilden. 1,53 känns inte speciellt lockande så en liten peng på Honduras känns som det mest spelvärda alternativet.

Dagens spelprogram
Portugal-Brasilien, SVT1, kl. 16.00
Nordkorea-Elfenbenskusten, Kunskapskanalen, kl. 16.00
Chile-Spanien, TV4, kl. 20.30
Schweiz-Honduras, TV4 Sport, kl. 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.