Speltips: Ny seger för Flyers!

4 juni, 2010

Så är det då äntligen dags för Thomas Mäktialo att leverera helgens NHL-tips. Kanske är det sista gången för den här säsongen vi får möjlighet att ta del av Thomas initierade speltips, men han har lovat att vara tillbaka till nästa säsong. Thomas bloggar till vardags om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.


Förra helgen var jag bortrest men nu är jag som bekant tillbaka och levererar som vanligt helgens speltips. Beroende på hur det går i den här serien kan det här vara säsongens sista spel, det krävs en sjunde och avgörande final för att det ska bli ytterligare ett spel, något vi givetvis hoppas på.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Match: Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks (final 4)
Spel: Flyers inkl OT
Odds: 1,87
Bolag: Pinnacle
TV: Viasat Sport och ESPN America, 02:00

Analys:
Efter två tunga förluster lyckades Flyers nu senast slå Chicago Blackhawks och jag tror att man lyckas kvittera matchserien i natt.

Vanligtvis brukar jag basera mina spel väldigt mycket på statistik och olika trender som ofta upprepar sig inom just NHL men när det är final gäller inga av de reglerna. Det som främst gör att jag tror på Flyers är att man under hela slutspelet men även nu mot Chicago varit som bäst när man haft ryggen mot väggen och det gäller som mest.

Mot Boston var man det första laget sedan 70-talet att vända ett 3-0 underläge i matcher och dessutom vände man ett 3-0 underläge i den sjunde och avgörande matchen på bortaplan.

En match avgörs nästan alltid i den tredje perioden och där har faktiskt Flyers varit överlägsna under den här serien, man har t.ex. vunnit skotten med 33-16. Precis samma sak visade man under förlängningen nu senast när man också vann och jag tror att man med sin hemmapublik i ryggen tar en ny seger i natt.

Det som talar emot spelat är Chicagos fina form på bortaplan under årets slutspel men trots det väljer jag alltså att spela på hemmalaget i natt.

Alltså:
Enligt ovan, insats 30 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →