USA-Ghana: Speltips och oddsjämförelse

USA kvalificerade sig till slutspel genom ett mål av Landon Donovan på övertid i den sista gruppspelsmatchen mot Algeriet. USA vann därmed grupp C före England och ställs ikväll mot grupptvåan från grupp D, Ghana, i den andra åttondelsfinalen.


1200 kr i VM-bonus hos Unibet!


USA vann sin grupp, men vi ska minnas att de hade en hel del tur på vägen. Vi minns alla målvaktstavlan som gav amerikanerna ett poäng mot England och lagets enda seger kom till genom mål på övertid. Kämpaglöden och viljan är stark hos amerikanerna, men det var ytterst nära att det inte blev något slutspel överhuvudtaget för USA…

Ghana har bara gjort två mål så här långt i turneringen, men har också bara släppt in två. Uddamålsförlust mot Tyskland i sista gruppspelsomgången räckte till avancemang (som enda afrikanska lag), tack vare segern mot Serbien i premiären och pinnen mot Australien (1-1). Laget skapar mycket målchanser, men har haft svårt att sätta dit lägena.

USA är knapp favorit hos spelbolagen och här är de bästa oddsen som marknaden erbjuder för tillfället.

USA-GHANA
Bäst odds just nu
1: 2,71 @ nordicbet (1000 kronor i bonus till nya kunder)
X: 3,15 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
2: 2,95 @ pinnacle

Vårt speltips: Vi bedömer lagen som jämnstarka, och tror på en jämn match. Vi blir inte alls förvånade om matchen inte får något avgörande under ordinarie matchtid, och krysset blir därför vårt speltips för dagen.

Missa inte heller vår oddsgenomgång  och speltips på Uruguay-Sydkorea.

Dagens spelprogram i VM
Uruguay-Sydkorea, SVT1, kl. 16.00
USA-Ghana, TV4, kl. 20.30

Hela spelprogrammet för åttondelsfinalerna hittar du här.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?