Söderling-Almagro: Odds och speltips på finalen i Swedish Open i Båstad

17 juli, 2010

Robin Söderling svarade för en ordentlig uppryckning när han vände ett 0-1 underläge i set mot spanjoren David Ferrer i går. Spelmässigt var Robin klasser bättre än i de inledande två matcherna och det verkar som han börjar hitta tillbaka till det spel som i år tagit honom till final i franska öppna mästerskapen och till kvartsfinal i Wimbledon.

Motståndaren i dagens final blir ännu en spanjor, nämligen Nicolas Almagro som tämligen enkelt manövrerade ut sin landsman Tommy Robredo i två raka set i sin semifinal. Söderling har plusstatistik på Almagro och frågan är om någon i det här startfältet kan rå på Robin nu när han äntligen hittat tillbaka till sitt vinnande spel.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vi har i vanlig ordning jagat rätt på de bästa oddsen åt er och redovisar dem nedan:

Seger för Robin Söderling kan du spela till 1,54 hos Unibet som i skrivande stund erbjuder marknadens bästa odds. Tror du att spanjoren kan rå på Robin? Då kan du vända dig till bet24 som just nu ger dig 2,65 för seger för Almagro.

Unibet ger alla nya kunder 600 kronor i bonus genom denna länk.

Bet24 ger nya kunder 500 kronor i bonus genom denna länk.

Vårt speltips: Vi blev imponerade av Robins insats i semifinalen och har mycket svårt att tro på något annat än att Söderling tar säsongens andra titel idag.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.