Söderling-Almagro: Odds och speltips på finalen i Swedish Open i Båstad

Robin Söderling svarade för en ordentlig uppryckning när han vände ett 0-1 underläge i set mot spanjoren David Ferrer i går. Spelmässigt var Robin klasser bättre än i de inledande två matcherna och det verkar som han börjar hitta tillbaka till det spel som i år tagit honom till final i franska öppna mästerskapen och till kvartsfinal i Wimbledon.

Motståndaren i dagens final blir ännu en spanjor, nämligen Nicolas Almagro som tämligen enkelt manövrerade ut sin landsman Tommy Robredo i två raka set i sin semifinal. Söderling har plusstatistik på Almagro och frågan är om någon i det här startfältet kan rå på Robin nu när han äntligen hittat tillbaka till sitt vinnande spel.

Vi har i vanlig ordning jagat rätt på de bästa oddsen åt er och redovisar dem nedan:

Seger för Robin Söderling kan du spela till 1,54 hos Unibet som i skrivande stund erbjuder marknadens bästa odds. Tror du att spanjoren kan rå på Robin? Då kan du vända dig till bet24 som just nu ger dig 2,65 för seger för Almagro.

Unibet ger alla nya kunder 600 kronor i bonus genom denna länk.

Bet24 ger nya kunder 500 kronor i bonus genom denna länk.

Vårt speltips: Vi blev imponerade av Robins insats i semifinalen och har mycket svårt att tro på något annat än att Söderling tar säsongens andra titel idag.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?