Tippa VM-finalen och vinn en t-shirt

8 juli, 2010

På söndag är är det VM-final i Sydafrika och antingen Holland eller Spanien ska koras som världsmästare i fotboll 2010. Tror du att du vet hur matchen kommer att sluta? Då kan du vinna en snygg t-shirt från betsson!

Tävlingsregler
Det hela är mycket enkelt. Tippa bara resultatet i VM-finalen efter 90 minuter. Lämna ditt tävlingsbidrag i en kommentar nedan. Glöm inte att ange din e-postadress och t-shirtstorlek. Du kan också skicka ditt tävlingsbidrag via e-post till info@spelkanalen.com. Skriv då ”Tävling” i ämnesraden. Du kan lämna in ditt tips ändra fram till avspark, kl. 20.30 på söndag.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Om flera personer har tippat samma slutresultat lottar vi ut priset bland alla er som tippat rätt. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post.

Lycka till!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 11 comments… read them below or add one }

Anonymous juli 8, 2010 kl. 17:39

Spanien vinner 2-0

Medium

zuperz@live.se

/PM

Svara

Dega juli 8, 2010 kl. 17:45

4-1 till Spanien. dega_123@hotmail.com

Svara

Dega juli 8, 2010 kl. 17:48

XL. Glömde 😉

Svara

ubat99@hotmail.com juli 8, 2010 kl. 17:59

Holland vinner med 1-0. Medium.

/Eric

Svara

Tobias Israelsson juli 8, 2010 kl. 19:03

1-0 till Spanien
Small
black_birk@hotmail.com

Svara

Adde juli 9, 2010 kl. 00:51

2-1 till Holland.
Large
addepadde_89@spray.se

Svara

Anonymous juli 10, 2010 kl. 04:39

2-1 till Spanien

Small.

love.kille17@live.se

Svara

Anonymous juli 10, 2010 kl. 04:41

Spain 1 – 0 Netherlands

Smal.

My adress is: Love.blackstars@yahoo.com

Svara

Anonymous juli 10, 2010 kl. 18:26

Holland-Spanien 1:1

XL

ceka_goran@hotmail.com

Svara

Anonymous juli 11, 2010 kl. 14:30

Holand-Spanien 1:1

XL

gib_carey@hotmail.com

jag skrev fel mail adress där uppe,jag är registrerad på den ha adressen

Svara

Toffe juli 11, 2010 kl. 22:25

Tyvärr ingen vinnare som lyckades pricka in slutresultatet 0-0. Men vi är snart tillbaka med en ny tävling. Missa inte det!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.