AIK-Levski Sofia: Speltips och marknadens bästa odds!

I kväll är det dags för AIK att försöka kvala in till Europa League. För motståndet står Levski Sofia och det är bulgarerna som är favoriter enligt spelbolagen. Hemmasegern går just nu att spela till tre gånger insatsen.

AIK har ju haft en allt annat än bra säsong och ligger just nu på elfte plats i Allsvenskan, med bara ett enda poäng ner till den negativa kvalplatsen. Laget har skakats av interna stridigheter och nye tränaren Alex Miller har knappast fått något arbetsro så här långt. Bojan och Mutumba fick lämna i somras och nu är det Atta som inte får spela efter ett kontraktsbråk.

Levski Sofia ligger på tredje plats i den bulgariska ligan som precis har startat. Två segrar på tre matcher är deras facit så här långt, men i den sista matchen inför AIK-matchen blev det faktiskt stryk.

Matchen börjar kl. 19.00 på Råsunda men verkar inte sändas i svensk TV. TV4 Sport har rättigheterna till Europa League, men har valt att inte köpa loss den här matchen.

AIK-LEVSKI SOFIA
Bäst odds just nu
1: 3,00 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)
X: 3,30 hos Bet24 (500 kr i insättningsbonus)
2: 2,40 hos bet365 (1000 kr i insättningsbonus)

Vårt speltips: Vi tror dessvärre inte att AIK räcker till här. Levski känns som det bättre laget av de två och ska ni lira på matchen så överväg tvåan


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?