Manchester United-Fulham och Newcastle-Aston Villa: Dagens odds från Premier League

Premier League-säsongen rullar vidare och idag är det dags för två ytterligare matcher från den andra omgången som i morgon avslutas med matchen Manchester City-Liverpool.

NEWCASTLE-ASTON VILLA
Bäst odds just nu
1: 3,00 hos bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,36 hos Pinnacle
2: 2,55 hos Nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)

Nykomlingen Newcastle fick tuffast möjliga start på säsongen då man mötte Manchester United på bortaplan. Det blev förlust med klara 3-0, helt i linje med de flestas förväntningar. Idag är motståndet något mänskligare när Aston Villa kommer på besök till St James Park. Villa vann sin premiärmatch mot West Ham med 3-0, men sedan förra helgen har James Milner lämnat klubben och är nu klar för Manchester City.

Vårt speltips: Det är svårt att bedöma hur bra Newcastle egentligen är i år. Att förlora med 3-0 mot Man United är egentligen inget konstigt och kan faktiskt hända de flesta lagen i ligan. Vi tycker ändå att Villa känns som det bättre laget och tvåan hos Nordicbet blir vårt speltips i den här matchen.

FULHAM-MANCHESTER UNITED
Bäst odds just nu
1: 7,27 @ betfair
X: 4,20 @ bet365 (100% i insättningsbonus)
2: 1,57 @ unibet (120% i insättningsbonus)

Fulham kryssade mot Johan Elmanders Bolton i den första omgången och idag väntar den första riktiga värdemätaren för londonlaget. Manchester United är som alltid ett stabilt topplag och Fulham kommer att få det riktigt jobbigt i kväll.

Vårt speltips: 1,57 känns helt OK för tvåan. United är det klart bättre laget och vi kan inte rekommendera något annat än ett spel på Sir Alex manskap. Vi tänker även lägga det här spelet i vår spelfond.

Alltså:
Fulham-Manchester United, 2
Odds: 1,57, insats: 32 kr @ unibet

Bli kund hos Unibet och ta del av bolagets unika bonus på 120 procent. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?