Serie A: Kan någon hota Inter?

27 augusti, 2010

Nu drar den italienska fotbollen igång på allvar när det är dags för ligastart. Inter är storfavorit hos spelbolagen till att ta sin femte raka ”Scudetto” (officiellt blir det i så fall den sjätte raka, eftersom man i efterhand fick titeln 2006 efter muthärvan i Juventus). Närmast utmanar Juventus och Roma och strax därefter kommer Milan – sedan är hoppet gigantiskt. Fiorentina som rankas som det femte bästa laget ger hela 50 gånger insatsen.

I skrivande stund väntar vi fortfarande på sked om huruvida Zlatan Ibrahimovic kommer att spela i Milan den här säsongen eller om han blir kvar i Barcelona. Vi kan räkna med ett betydligt ökat intresse för den italienska fotbollen om Ibra lirar i Serie A och vi gissar att TV4 som sitter på rättigheterna håller tummarna för att övergången blir av.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vilka vinner Serie A? (Odds från Expekt)
Inter       2,00
Juventus    5,25
Roma        5,75
Milan       6,25
Fiorentina  50,00
Napoli      75,00
Sampdoria   100,00

Expekt har en av de allra bästa sajterna enligt oss på spelkanalen. Tyvärr har de halkat efter lite i oddsnivåerna och det är numera sällan de erbjuder det marknadshögsta oddset på den typ av spelobjekt som vi bevakar. Expekt är ändå ett av de bolag vi rekommenderar spelare att ha konto hos. Sajten är som sagt en av de bästa och just nu får alla nya kunder 250 kronor i riskfria spel (pengarna tillbaka vid förlust).

Vi vill också passa på att tipsa om våra vänner på kompistips!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.