Tottenham-Young Boys: Speltips och marknadens bästa odds!

25 augusti, 2010

Tottenham ska idag försöka vända ett 2-3-underläge från bortamatchen i Schweiz mot Young Boys. Och spelbolagen är ense – Spurs kommer att lyckas med den bedriften hemma på White Hart Lane.

Tottenham höll på att ställa till det ordentligt för sig i det första mötet mot Young Boys. Vid underläge med 3-0 var det inte mycket som talade för att engelsmännen skulle ha någon som helst chans att kvala in till gruppspelet i Champions League. Två sena mål tände dock hoppet för Spurs och nu räcker faktiskt seger med 1-0 på hemmaplan för att säkra avancemanget.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

TOTTENHAM-YOUNG BOYS
Bäst odds just nu
1: 1,25 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus)
X: 6,50 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
2: 13,00 hos Bet24 (500 kr i insättningsbonus)

Vårt speltips: Visst, det troliga är att Tottenham reder ut det här och vinner på hemmaplan. Schweizarna har redan överträffat sig själva och bör ha bränt sitt krut vid det här laget. Men vi ser faktiskt inget som helst spelvärde i de 1,25 som erbjuds för ettan utan rekommenderar er istället att satsa en liten peng på något av de andra tecknen. Kanske kan x2 vara ett alternativ?

Tottenham-Young Boys börjar kl. 20.45 och sänds på kanalen Viasat Fotboll.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.