Elitserien: Här är oddsen inför säsongsstarten

10 september, 2010

Med mindre än en vecka kvar till premiär i Elitserien är det nu dags att ta en titt på oddsen. Fjolårsmästarna Hv71 är tillsammans med Färjestad favoriter till seriesegern och står just nu i fyra gånger insatsen.

Annons, artikeln fortsätter nedan.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

C Sports sänder ALLA Elitseriematcher hela säsongen
Första matchen, mötet mellan AIK – Linköping på hovet, ser du helt gratisCsports!

Därefter kan du köpa enstaka matcher, 5-kort, klubbkort eller säsongskort. Förmånliga priser i september!

Läs mer här!

Den 15 september släpps pucken i premiärmatchen mellan AIK och Linköping, dagen därpå spelas ytterligare fyra matcher och sen är den av många efterlängtade hockeysäsongen igång. 55 grundserieomgångar, och ett långt slutspel senare vet vi vilka som kan titulera sig som svenska mästare säsongen 2010/2011.

Vilka blir svenska mästare i hockey?

Färjestad       4,00
HV 71           4,00
Djurgårdens IF  6,50
Linköpings HC   6,50
Frölunda       10,00
Skellefteå AIK 12,00
Brynäs IF      25,00
Luleå          25,00
Modo           35,00
Timrå IK       35,00
Södertälje SK  50,00
AIK            75,00

Oddsen kommer från Unibet som just nu ger 120 procents insättningsbonus till nya kunder. Sätt in 500 kronor så får du 1100 kronor att spela för.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.

Ett litet förtydligande; oddsen ovan avser vilka som blir svenska mästare – inte vinnare av grundserien.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.