Inför Sverige-San Marino: Odds och speltips

I nästan varje grupp i EM-kvalet så återfinns en blåbärsnation – och nu är det dags för Sverige att möta just en sådan. San Marino kommer på besök till Malmö Stadion och allt annat än seger är givetvis en katastrof. Risken för ett sådant missöde bedömer vi dock som försvinnande liten…

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i staden där allting började en gång i tiden. Succé i dåvarande superettaklubben Malmö FF tog Zlatan ut i Europa, med Ajax som första anhalt. Resan gick sedan vidare till Juventus, Inter, Barcelona och sedan några dagar tillbaka står det klart att Ibras proffsäventyr kommer att fortsätta i anrika AC Milan. Landslagets träningar inför matchen följs av tusentals svenska supportrar och det är givetvis Zlatan som står i centrum – och han gillar det.

Matchen sänds i nya MTG-kanalen TV10 och sändningen börjar kl. 19.30. TV10 har sändningspremiär just i dag och kan ses av dig som har abonnemang hos Viasat, ComHem, Boxer, Telia, Bredbandsbolaget eller Tele2. En annan intressant match är den mellan Holland och Finland i Sveriges grupp. Den börjar kl. 20.30 och visas på TV4 Sport.

Sverige kommer givetvis att vinna den här matchen och det har så klart spelbolagen full koll på. Vi har surfat runt bland åtminstone 10 olika bolag och samtliga erbjuder oddset 1,01 på Sverige. Det innebär en procents avkastning på satsat kapital. Satsa en tusing – så vinner du en tia! Vissa bolag har gått ännu längre och helt stoppat möjligheten att satsa pengar på svensk seger.

SVERIGE-SAN MARINO
Bäst odds just nu
1: 1,01
X: 20,00 hos bet24
2: 100,00 hos Unibet

Vårt speltips: Ett rakt spel på Sverige är givetvis ointressant. Vill du spela på matchen rekommenderar vi i stället några av de specialspel som erbjuds.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?