Odds inför Zlatans debut i Milan

9 september, 2010

På lördag spelar Zlatan sin första match för Milan, och till skillnad från under barcelonatiden, behöver vi nog inte oroa oss för att han ska få sitta på bänken. Pato, Zlatan, Robinho och Ronaldinho är kvartetten som förhoppningsvis ska göra Milan till ett sevärt lag den här säsongen.

Zlatan har gjorde mål i sin debutmatch för Barcelona, likaså i sin debut för Inter och även i sin första match för Juventus. Att Zlatan gör mål mot Cesena borde i konsekvensens namn vara ganska sannolikt och ett sådant spel betalar i nuläget 2,30. Vill du ha upp oddset kan du lira på att Zlatan gör två mål – eller kanske ännu fler!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Matchen mellan Zlatans Milan och Cesena visas på TV4sport och spelas på lördag, kl. 19.45.

Här är Zlatanoddsen! (odds från bet365.com)

CESENA-MILAN
Zlatan gör…

Mål i matchen                       2,30
Matchens första mål                 5,50
Matchens sista mål                  5,50
Minst två mål                       8,00
Minst tre mål                       34,00

Zlatan vinner skytteligan i Serie A 9,00

Oddsen kommer från bet365.com som alltid ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus. Som kund får du också tillgång till bolagets livestreaming som bland annat sänder samtliga matcher i La Liga.

Klicka här för att öppna ett konto hos bet365.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.