Premier league: Kanaler och tider för helgens omgång

23 september, 2010

Vi har väntat hela veckan och nu är det äntligen dags igen. Premier League är tillbaka och vi rivstartar redan på lördag kl. 13.40 med tungviktstmötet mellan Manchester City-Chelsea. Chelsea har fem raka segrar och imponerande målskillnaden 21-1. Har City något att hämta här?

Lördag 25 september


13.40
Manchester City-Chelsea, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

15.55
Liverpool-Sunderland, kanal: TV10
West Ham-Tottenham
, kanal: Viasat Fotboll
Arsenal-West Bromwich, kanal: Viasat Sport
Fulham-Everton, kanal: Viasat Sport HD
Birmingham-Wigan, kanal: Viasat PL Xtra 1
Blackpool-Blackburn, kanal: Viasat PL Xtra 2

Annons

Spela på Premier League hos Unibet
Alla nya kunder får 120 procent i insättningsbonus. Sätt in 500 kr, så får du 600 kr av Unibet = 1100 kr att spela för! Dessutom får du fri tillgång till Unibet-TV som varje vecka livestreamar massor av sport!
Klicka här för att registrera dig som medlem

Söndag 26 september


12.55
Bolton-Manchester United, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

15.00
Wolverhampton-Aston Villa, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

17.05
Newcastle-Stoke, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Vill du följa Premier League? Då rekommenderar vi ett abonnemang hos Viasat som sänder samtliga matcher under hela säsongen.

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.