Färjestad-Djurgården: Odds och speltips

9 oktober, 2010

Inför elitseriesäsongen var både Färjestad och Djurgården tippade som topplag av många experter. I kväll drabbar de båda giganterna samman i Karlstad och åtminstone för ett av lagen börjar poängbehovet bli akut…

Annons

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Se Färjestad-Djurgården på Csports
Se dagens matcher från Elitserien via Csports högkvalitativa livestreaming.

Klicka här för prisinformation

Färjestad har motsvarat de högt ställda förväntningarna så här långt och ligger just nu på fjärde plats i Elitserien med 15 poäng efter åtta spelade omgångar. FBK har tre raka hemmasegrar och senast blev det vinst med hela 4-1 mot regerande svenska mästarna HV 71.

Djurgården har haft en riktigt tung inledning på säsongen och ligger i botten av tabellen tillsammans med huvudstadskollegan AIK. Endast två segrar har det blivit så här långt och sju ihopspelade poäng imponerar inte. Det som är oroande är DIF släpper in alldeles för mycket mål; över tre mål per match i snitt, vilket är näst sämst i hela serien.

FÄRJESTAD-DJURGÅRDEN
Bäst odds just nu
1: 1,85 @ expekt
X: 4,61 @ betfair
2: 3,75 @ bet365

Vårt speltips: Färjestad är just nu ett betydligt bättre lag och när de dessutom spelar på hemmaplan så tror vi på seger. Ettan till 1,85 blir vårt speltips i den här matchen.

Djurgården-Färjestad startar kl. 16.00 och visas på Canal plus Sport1.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.