Vem tar över United efter Ferguson?

5 oktober, 2010

Om man tar en titt på oddsen på vem som kommer att bli näste manager för Manchester United så är det Jose Mourinho, ”The special one”, som är favorit. Vem som kommer att ersätta Sir Alex Ferguson när han går i pension är ännu ovisst men efter favoriten Mourinho så är det många som tippar på David Moyes som just nu styr Everton.

Allt hänger förstås på tajming och skulle pusselbitarna falla på plats så kan Jose Mourinho mycket väl vara rätt man att efterträda Ferguson som chef för Manchester United. Han har haft de allra finaste jobben och han har gjort de bra. Nu gör han sitt bästa för att vinna allt i Spanien med Real Madrid i samma stil som han gjorde i Italien. Efter några år i Spanien så vore det bara passande att han fortsätter till England där han visserligen redan har tagit hem Premiership-titeln men inte Champions League. Man ska heller inte glömma att Mourinho är en av de få som har den personlighet och det mod som krävs om man ska ta över efter Sir Alex. Oddset på att han får och accepterar uppdraget ligger på 4,50.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Andrahandsfavoriten David Moyes gör just nu ett fint jobb med Everton. Det är knappast troligt att han kan tänka sig en flytt till rivalerna Liverpool så han är nog ett ganska bra val till jobbet som Manchester Uniteds näste manager. Om du tror på Moyes så kan du nu backa honom till 5,00. Under året så har Martin O’Neills pris sjunkit. Han var till och med favorit hos vissa i början av året men nu ligger han på oddset 7,00. En annan manager som även han dalar är Laurent Blanc. Han är Frankrikes manager och har själv spelat i Manchester United. Du kan lira honom till 9 gånger pengarna.

Oddsen kommer från Betfair.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.