Sverige-Frankrike: Oddsen talar emot svenskarna

28 januari, 2011

I kväll är det det dags för svensk handbolls största och viktigaste match på mycket, mycket länge. Det handlar om semifinal i VM och vårt svenska landslag ställs mot hårt favorittippade Frankrike.

Man behöver bara ta en snabb titt i spelbolagens oddslistor för att se att Frankrike är gigantiska favoriter till att ta finalplatsen. Vi har av naturliga skäl en tendens att övervärdera våra egna landslag, oavsett sport, och nog vill vi gärna tro att Sverige har något bättre chans att rå på fransmännen än vad oddsen indikerar. Men man behöver inte rota speciellt länge i handbollsstatistiken för att se vilket kvalificerat och meriterat lag det är som står emellan Sverige och en VM-final. Frankrike är nämligen regerande världsmästare, europamästare – och olympiska mästare. Det är alltså ingen överdrift att påstå att allt annat än fransk seger vore en ordentlig skräll.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bortsett från bottennappet mot Argentina i det inledande gruppspelet så har Sverige gjort ett mycket bra mästerskap. Kanske var det till och med så att det var argentinamatchen som gjorde att vi nu har nått så långt som vi faktiskt har gjort. Att gå obesegrade genom gruppspelet skapar ofta en falsk trygghet som kan vara livsfarlig (ledtråd: Vitryssland, hockey, OS) – men en tankeställare tidigt i turneringen fick det svenska laget att inse att det inte går att gå på halvfart i ett världsmästerskap, oavsett motstånd.

Frankrike är som sagt stora oddsmässiga favoriter och spelbolagen ger inte Sverige skuggan av en chans.

SVERIGE-FRANKRIKE

Bäst odds just nu
1: 6,00 hos Bet365
X: 14,00 hos Bet24
2: 1,22 hos Nordicbet

Vårt speltips: Mycket talar för att motståndet blir allt för tuff för Staffan Olsson och Ola Lindgrens manskap ikväll. Men ett spel på Frankrike till 1,22 finns det inget som helst spelvärde i utan sätt en liten slant på Sverige, bänka dig framför tv:n och hoppas att publiken kan lyfta sitt lag till stordåd. Med en bra start och lite flyt så vet man aldrig. Satsa dock inte hela månadslönen…

Vilken kanal sänder Sverige-Frankrike?
Matchen startar kl. 18.00 och visas på TV4. Du kan också se den hos Csports. Efter Sveriges match är det dags för Danmark-Spanien. Den startar kl. 20.30 och visas på TV4 Sport och givetvis också på Csports.

Bäst bonusar just nu

Unibet
120 procent i bonus på din första insättning. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för.

Bet365
1000 kr i bonus på din första insättning. Sätt in valfri summa upp till 1000 kr så dubblar bet365 din insättning

Nordicbet
Sätt in 1000 kr – så får du ytterligare 1000 kr av Nordicbet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.