Sverige-Sydafrika: Här är oddsen!

Det svenska fotbollslandslaget är ju som bekant på januariturne i Afrika och lite senare idag så är det dags för match mot Bafana Bafana som det sydafrikanska landslaget kallar sig. Fotbollen i landet fick så klart ett rejält uppsving efter sommarens VM, och vem minns inte VM:s första mål av mannen med det underbara namnet – Tshabalala?

Sverige är ute och åker med B-laget och många av våra stjärnor saknas. Hamrén testar friskt och många av de som ses som framtidens landslagsspelare får chansen att visa upp sig. Alexander Gerndt är ett lysande exempel på detta, och han gjorde som ni säkert minns mål i matchen mot Botswana häromdan.

Om Sverige kommer med en B-betonad trupp så kommer Sydafrika med ett ungdomslag. A-landslagsspelarna är nämligen upptagna med ligaspel och Sydafrika ställer därför sitt U23-landslag på benen.

SYDAFRIKA-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 3,50 hos Unibet (600 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,25 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 2,10 hos Nordicbet (1000 kr i startbonus)

Vårt speltips: Sverige bör ha en bra chans att vinna det här. Även utan Zlatan på plan, och med ett ungt om oprövat landslag, så bör vi kunna besegra Sydafrikas U23-grabbar.

Vilken kanal sänder Sverige-Sydafrika?

Matchen börjar kl. 16.00 och visas på kanalen TV11 (fd. TV400).

Du följer väl våra speltipsFacebook?