AIK-Södertälje: Odds på bottenderbyt i Elitserien

5 februari, 2011

AIK och Södertälje drabbar i eftermiddag samman i en mycket viktig match. Båda lagen slåss i botten av serien och varje poäng kan i det här skedet vara avgörande för om det blir slutspel eller kvalseriespel.

Båda lagen kommer från storförluster i förra omgången. AIK fick stryk mot Skellefteå med 6-1 och Södertälje med 4-0 mot Linköping. Dessförrinnan hade SSK nio raka matcher utan förlust.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

AIK och SSK mötes i Elitserien så sent som den 20 januari i Södertälje. Hemmalaget vann då med 4-2 efter avgörande i den sista perioden. Båda lagen behöver poängen i dag och åtminstone för AIK ser det riktigt illa ut om det skulle bli förlust hemma på Hovet i eftermiddag.

AIK ligger sist i Elitserien med 57 poäng. Det fattas dock bara tre poäng upp till ”fast mark” och upp till SSK på slutspelsplats skiljer det sex poäng. AIK har den här säsongen vunnit lite knappt hälften av sina hemmamatcher och har inför kvällens match 4 segrar på sina 10 senast spelade matcher.

Södertälje innehar just nu den åttonde och sista slutspelsplatsen, tre poäng före  Modo och Frölunda. SSK har släppt in 138 mål på 46 matcher vilket ger ett snitt  på 3 mål per match – sämst i hela Elitserien.

AIK-SÖDERTÄLJE

Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Expekt
X: 4,30 hos Betsson
2: 2,55 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Matchen startar kl. 16.00

Se AIK-Södertälje hos Csports.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.