Inter-Bayern München: Odds på finalreprisen i Champions League

Champions League fortsätter idag med åttondelsfinalen mellan fjolårsfinalisterna Inter och Bayern München och det är de regerande mästarna Inter som är favoriter hos spelbolagen. Bayern med spelare som Schweinsteiger och livsfarlige målskytten Mario Gomez, lär dock inte vika ner sig frivilligt…

Vi ser fram emot en riktigt intressant fotbollsmatch mellan förra säsongens två finallag i den europeiska mästarcupen. Är fortfarande Inter det starkare av de två, eller har maktförhållandet förändrats? Inter vann en trippel förra säsongen under José Mourinho och har inte imponerat på samma sätt i år. Men kvalitéerna finns i laget och när det väl är dags för Champions League så brukar stora spelare som Wesley Sneijder och Samuel Etoó visa sig från sina bästa sidor.

Inter är det bästa hemmalaget i hela Serie A med bara en enda förlust på 13 matcher. Och även om säsongen så här långt inte varit lika magisk som den förra så ligger Inter ändå på en tredjeplats i ligan, bara fem poäng efter ledande Milan.

Tittar man på formkurvan så har Inter fyra segrar på de fem senaste matcherna med uddamålförlusten borta mot Juventus som enda plump i protokollet. Lagets store målskytt Samuel Etoó har dock gått mållös från de tre senaste Serie A-matcherna, men brukar vara en pålitligt scorer i Champions League, där han leder skytteligan tillsammans med Chelseas Anelka.

Även Bayern München har fyra segrar på sina fem senaste ligamatcher. Laget börjar hitta tillbaka till sitt vinnande spel, som inte alls fungerade tidigare under säsongen. Som sämst var de nere på en tolfteplats i Bundesliga, men är nu uppe på tredje plats. Till serieledande Dortmund fattas det dock hela 13 poäng, vilket givetvis blir svårt att hämta igen.

Mario Gomez leder skytteligan i Bundesliga med 18 fullträffar så här långt. Bara Messi och Ronaldo har gjort fler mål i Europa den här säsongen. Ett problem för Bayern är deras klena bortafacit den här säsongen, med bara fyra vinster på tolv matcher. Det bådar definitivt inte gott inför kvällens match i Milano. Trenden är dock stigande och vi tror faktiskt att tyskarna kan utmana ordentligt – till och med på bortaplan.

INTER-BAYERN MÜNCHEN

Bäst odds just nu
1: 2,41 hos Betfair
X: 3,30 hos Bet24
2: 3,35 hos Unibet

Vårt speltips: Vi tycker att oddset på Bayern München är aningens, aningens för högt och kommer förmodligen att testa en liten slant på tyskarna. Som vanligt i cupmöten är dock kryssrisken överhängande, så kolla gärna också vad ni kan få för odds på en dubbelchans, X2.

Vilken kanal visar Inter-Bayern München?

Matchen börjar kl. 20.45 och visas på kanalen Viasat Fotboll och Visasat Sport HD. Samtidigt visas Marseille-Manchester United i grannkanalen Viasat Sport.

Läs också…

Bet24 fyller 10 år och bjuder på extra bonus!
Spela minst ett singelspel på exakt 40 kr på rätt resultat eller första målgörare i en av dagens två Champions League matcher Marseille – Manchester United och Inter – FC Bayern München och om du vinner, kommer du att belönas med en extra bonus på 200 kr utöver dina vinster – lägg ditt spel!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!