Leksand-Mora: Odds på ”Slaget om Siljan”

26 februari, 2011

I klockan 17.oo är det dags för hett daladerby i Hockeyallsvenskan. Hemmalaget LIF är favorit till segern hos spelbolagen, men som ni vet – i ett derby kan allt hända!

Matchen spelas utomhus och det kommer bli en riktig hockeyfest. Arenan har kapacitet att ta 20 000 åskådare om de lyckas fylla den kommer det givetvis att bli ett grymt tryck på ”Villa Långbers Arena” som det tillfälliga hockeytemplet har döpts till.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Leksand ligger fyra i hockeyallsvenskan och kommer till matchen med två raka förluster i bagaget. Det återstår bara tre omgångar och Leksand har sju poäng upp till tredjeplatsen i tabellen som ger en direktbiljett till kvalserien. Chansen finns alltså fortfarande, även om den får anses som relativt mikroskopisk.

Mora tar den stora majoriteten av sina poäng på hemmaplan och kommer också till matchen med en negativ trend. Tre raka förluster,  två av dem efter förlängning och stjärnmällen 0-5 mot dåvarande tabelljumbon Tingsryd är inget roligt facit att ha med sig in i en match av den här kalibern.

Mora ligger sjua i tabellen, den sista play-off-platsen, och jagas bakifrån av Malmö som är tre poäng bakom. Matchen gäller alltså mycket för båda lagen, men frågan är om den ändå inte är allra viktigast för Mora.

LEKSAND-MORA

Bäst odds just nu
1: 1,97 hos Betfair
X: 4,75 hos Bet24
2: 3,05 hos Bet24

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.