Hockey: Kvartsfinalserierna fortsätter

10 mars, 2011

Vi är framme vid det andra mötet i hockeyns kvartsfinaler och i kväll bjuds vi på tre härliga fajter. Den andra rundan tjuvstartade igår när AIK på nytt besegrade HV71 och har nu en 2-0-ledning mot regerande svenska mästarna.

Det är fördel Luleå, Färjestad och Skellefteå som samtliga leder med 1-0 i matcher. Både Luleå och Skellefteå vann dock efter förlängning och vi ser fram emot jämna drabbningar även i kväll.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Djurgården-Luleå

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,20 hos Bet365
2: 3,51 hos Betsson

Luleå vann det första mötet hemma i Norrbotten efter en dramatisk historia. Efter 1-1 vid full tid kunde Luleå avgöra redan 22 sekunder in i förlängningen. Surt för Djurgården, men chansen till revansch ikväll är enligt spelbolagen god.

Djurgården-Luleå visas på TV4 Sport, med start kl. 19.00

Brynäs-Färjestad

Bäst odds just nu
1: 2,80 hos Bet24
x: 4,10 hos Bet365
2: 2,30 hos Bet365

Färjestad tog en mycket klar seger i den första matchen hemma i Karlstad. Hela 7-3 slutade matchen och vi tror att Brynäs får väldigt svårt att hävda sig i den här matchserien. Vi tycker dessutom att de 2,30 som Bet365 erbjuder för tvåan är ett ganska schysst lir!

Brynäs-Färjestad visas på Canal plus Hockey med nedläpp kl. 19.00.

Linköping-Skellefteå

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,20 hos Bet365
2: 3,10 hos Betsson

Även här i den kanske på förhand mest svårtippade kvartsfinalserien slutade det första mötet med förlängning. Här var det Skellefteå som drog det längsta strået och kunde slå in avgörande 4-3 efter en styrning av Miko Lehtonen drygt åtta minuters spel i förlängningen.

Linköping-Skellefteå visas i kanal+ Sport1, också den med start kl. 19.00.

Se matchen på Csports

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.