Onsdagens höjdpunkter i fotbollseuropa

2 mars, 2011

Det är cupdag i fotbollseuropa idag och vi har tittat lite närmare på några av dagens höjdpunkter. Förutom matcher i de inhemska cuperna har vi även hittat en liten godbit från spanska la Liga.

Så här mitt i veckan brukar vi inte vara bortskämda med bra fotbollmatcher, men idag finns flera sevärda matcher att ta del av. Flera Champions League-lag är i elden och i Skottland bjuds det på hatmatch av stora mått!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bayern München-Schalke 04

Två Champions League-lag drabbar samman tyska cupen och det finns goda förutsättningar för fin fotbollsunderhållning. Matchstart kl. 20.30

Bäst odds just nu
1: 1,55 hos Nordicbet
X: 4,10 hos Unibet
2: 7,00 hos Unibet

Celtic-Glasgow Rangers, skottska cupen

Kommentarer här är väl överflödiga. Hatet är stort mellan klubbarna och ingen lär lägga fingrarna emellan! Avspark kl. 20.45.

Bäst odds just nu
1: 2,00 hos Bet365
X: 3,40 hos Bet365
2: 4,00 hos Unibet

Manchester City-Aston Villa, FA-cupen

Tungt möte i FA-cupens femte omgång. Vinnaren möter troligtvis Everton i nästa runda. Matchen börjar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.

Bäst odds just nu
1: 1,67 hos Bet365
X: 3,65 hos Unibet
2:  5,50 hos Bet24

Valencia-Barcelona

Kvällsmatch i la Liga mellan två av Spaniens topplag. Matchen startar kl. 22.00 och visas på Canal plus Sport 1, samt livestreamas på Bet365.com.

Bäst odds just nu
1: 5,80 hos Bet24
X: 4,00 hos Bet365
2: 1,60 hos Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.