HV71-AIK: När ska mästarna vakna?

11 mars, 2011

AIK leder kvartsfinalserien mot HV71 med 2-0 i matcher och dagens möte i Kinnarps Arena i Jönköping är verkligen en måstematch för de regerande svenska mästarna. Förlust i kväll betyder med stor sannolikhet att HV kommer missa semifinal, vilket naturligtvis är en enorm missräkning – både sportsligt och inte minst ekonomiskt.

HV har haft stora problem inledningsvis i matchserien. Bara två gjorda mål på två matcher är inte godkänt och inte ens lagets vanligtvis så effektiva spel i numerärt överläge har gett någon utdelning. Förra matchen spikade AIK-målvakten Viktor Fasth igen sin målbur och lyckades med bedriften att rädda samtliga 34 skott och hålla nollan.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I ett försök att få till en förändring så ställer hemmalaget i kväll upp med tidigare petade landslagsmålvakten Daniel Larsson mellan stolparna.

HV71-AIK

Bäst odds just nu
1: 1,62 hos Betfair
x: 4,75 hos Bet24
2: 5,50 hos Betsson

Vårt speltips: HV har verkligen kniven på strupen och är hårt pressade att vinna inför hemmapubliken i kväll. Vi tror att gnistan är tillbaka hos smålänningarna och att HV pallar trycket. Etta!

Vilken kanal sänder matchen?

Matchen visas på Canal+ Sport1 och börjar kl. 19.00. Du kan också se den via livestreaming hos Csports.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.